• slide 1

    KRAFTIG RENGJØRING PÅ STEDER SOM ER VANSKELIG Å KOMME TIL

    MultiReach™ gir 15 minutter med kraftig støvsuging. Dens manøvrerbarhet og det 2-veis sammenleggbare håndtaket, gjør rengjøringen lett og komfortabel.

MultiReach™ 12V

Overlegen sugeeffekt. Enkel i bruk.

Multireach serien gir deg den kraften du trenger i en kompakt design. Det er en lettanvendelig, trådløs håndstøvsuger, med en flyttbar håndholdt enhet. Med 12V strøm, får du opptil 15 minutter driftstid, slik at du kan rengjøre litt søl eller større flater.

12v MultiREACH-Blue
15-m-MultiREACH-Blue
Basic-MultiREACH-blue
Two-way fold handle back 12V
Two-way fold handle forward 12V

Brukervennlighet

MultiReach 12V gir opp til 15 minutters driftstid.

En både lettanvendelig og oppladbar støvsuger med et 2-veis sammenleggbart håndtak og en roterende børste, for bedre rengjøring.

Ta av den håndholdte enheten for bruk på andre områder som trenger støvsuging.

Motorisert av og på-børste for ekte multioverflate-rengjøring på ømtålige tepper og harde gulv.

Tekniske spesifikasjoner

Gulvflate Harde gulv, tepper, trapper, over gulv-rengjøring
Støynivå 78 dB
Vekt 2,63 kg
Batteritype 12 V NiMH
Driftstid Opptil 15 minutter
Ladetid 8 timer
Ladebase Ja
Posetype Poseløs syklon
Filtrering Vaskbart
Multi-dreiefot Ja
Avtakbar håndstøvsuger Ja
Sammenleggbart håndtak Ja - for under møbler og lagring
Avtakbar børsterull Ja - for enkelt vedlikehold
Kapasitet 0,4 l
Kontroller på håndtak Ja
Verktøy Støvbørste, fugemunnstykke

Anbefalt for deg...

  • Tilbehørspakke for kjæledyr
  • Trapp og møbeltrekk-verktøy
  • Vakuum-filtre
  • Utvidet rekkevidde-verktøy
Hvor du kan kjøpe »

Frequently Asked Questions

Kan MultiReach™ Stick Vac stå tilkoblet til enhver tid?

Ja, alle Multireach™ Stick Vac-enheter stopper oppladingen når de er fulladet. 12 V-modellen bør imidlertid bare lades opp på nytt når den er helt tom. 18 V- og 15,2 V-modellene kan oppbevares på laderen hele tiden.

MultiReach™-enheten suger dårlig eller ikke i det hele tatt. Hva skal jeg sjekke?

• På modellene 1311 og 1312 finnes sugekontrollene på håndtaket. Påse at du bruker riktig sugeinnstilling for typen rengjøring du utfører. Sugeeffekten kan kontrolleres ved å trykke på «+/-»-knappen på håndtaket. Du hører en endring fra motoren – høyere for mer sugeeffekt, lavere for mindre sugeeffekt.
• På modellene 1311- og 1312-serien har støvsugeren EdgeReach™-teknologi. Hvis det er dårlig sugeeffekt på maskinen, må du kontrollere at EdgeReach er slått av. Hvis den ikke er slått av, blir smusset skjøvet rundt foran maskinen og den plukker ikke opp noe foran deg. Hvis du imidlertid ønsker å bruke EdgeReach, trykker du på EdgeReach-knappen på håndtaket. Dette aktiverer EdgeReach-funksjonen og tenner lampene på sidene av foten så du vet at den er på. (Se bildene nedenfor.)1. EdgeReach er av – sprossen er oppe
2. EdgeReach er på – sprossen er nede og de blå lampene lyser (på begge sider)

• Påse at foten er satt helt inn i maskinenheten, og påse også at håndstøvsugeren er låst korrekt på plass på selve maskinenheten. Hvis håndstøvsugeren ikke er låst korrekt på plass på støvsugerenheten, er det ikke mulig å slå på maskinen.
• Koble håndstøvsugeren fra maskinenheten. Ta tak i håndtaket til håndstøvsugeren og trekk den rett opp.
• Kontroller at støvbeholderen er tom. Trykk på den svarte knappen rett under strømknappen på håndstøvsugeren. Trekk støvbeholderen ned, fjern filteret og filtersilen, og tøm deretter smusset ut i en søppelbøtte. (Se bildet nedenfor.)1. Trykk her for å koble støvbeholderen fra håndstøvsugeren.
2. Trekk ut for å skille støvbeholderen fra håndstøvsugeren.

• Påse at støvbeholderen festes korrekt til håndstøvsugeren. Den skal klikke korrekt på plass, og det skal ikke være noen åpning der støvbeholderen møter batteripakken. (Se bildet nedenfor.)• Koble håndstøvsugeren fra maskinenheten. Fjern støvbeholderen fra håndstøvsugeren, og slå på enheten for å kontrollere sugeeffekten ved motorkanal. (Se bildet nedenfor)1. Kjenn etter sugeeffekt her

• Hvis du kjenner sugeeffekten ved motorkanalen når håndstøvsugeren er fjernet, slår du på strømmen og sjekker sugeeffekten på enden av munnstykket.
• Hvis du ikke kjenner sugeeffekten, kan du sjekke om munnstykket er tilstoppet. Hvis det er tilfelle, fjerner du blokkeringen og sjekker sugeeffektenigjen.

1. Kjenn etter sugeeffekt her

• Er støvbeholderen full? Hvis den er full, må du tømme den. Hvis den er tom, sjekker du filteret og filtersilen. Er de skitne? Hvis de er skitne, fjerner du støvbeholderen fra håndstøvsugeren. Trekk ut filtersilen som inneholder filteret, fra midten av støvbeholderen. Trekk ut det hvite filteret (du må løsne filteret fra låst posisjon og løfte det rett ut), og vask filtersilen og filteret med varmt vann og mildt vaskemiddel. Påse at de er helt tørre før du setter dem på plass igjen i støvbeholderen. (Se bildene nedenfor for å fjerne filteret fra silen.)1. Filter og filtersil plassert riktig inn i støvbeholderen1. Filter låst inn i filtersilen
2. Filter ulåst og klart til å trekkes ut for rengjøring
3. Filtersil. Kan vaskes.
4. Filter utenfor filterskjermen. Kan vaskes.

• Tørk av innsiden av støvbeholderen, sett på plass filtrene og sett sammen håndstøvsugeren og sett den tilbake på støvsugerenheten. Test maskinens sugeeffekt. Fortsett hvis det fortsatt ikke finnes sugeeffekt.
• Fjern fotenheten, og se etter blokkeringer på tre steder (se bildene nedenfor):


1. Se etter blokkeringer i gulvmunnstykket.
2. Se etter blokkeringer her
(der håndstøvsugeren møter maskinenheten)
3. Se etter blokkeringer her
(der foten kobles til maskinen)

• Er fotenheten låst på plass? Du skal høre at den klikker på plass når den er montert riktig på maskinen.
• Er maskinen fullt oppladet? Hvis ikke klikker du på de vanlige spørsmålene og spørsmålet om Ingen strøm for å få ladeinstruksjoner.
• Hvis maskinen fortsatt har lite eller ingen sugeeffekt etter at den komplette feilsøkingen er utført, må du ta kontakt med BISSELL.

Det er ingen strøm på min MULTIREACH™. Hva skal jeg sjekke?

• Er batteriet fulladet? Hvis ikke må du påse at maskinen er i OFF-posisjon før opplading, og at ladekontakten settes i et strømuttak som fungerer.
• 1311- og 1312-seriene krever fire timers opplading ved første gangs bruk, og opp til fire timers opplading deretter, avhengig av bruksmengden.

1311/1312 Bolt Ion-modeller med litium-ionbatterier

• 1313-serien trenger åtte timers opplading før første gangs bruk, og deretter åtte timer opplading for at batteriet skal opprette full kapasitet igjen.

• Påse at du bare bruker laderen som følger med MultiReach, og at laderen er koblet riktig til ladebasen hvis enheten har en slik.
• Er strømledningen koblet godt til strømuttaket?
o Hvis ja, sjekk om en sikring eller bryter har gått.
o Sjekk om laderen er koblet riktig til ladebasen
o Sjekk om laderen er varm
o Hvis laderen ikke blir varm under ladeprosessen (se på tabellen over), kan det være at laderen må skiftes ut. Merk: Den blir ikke varm hvis maskinen allerede er nesten eller helt oppladet.
• Hvis det fortsatt ikke er strøm på enheten etter alle disse feilsøkingstrinnene, må du kontakte BISSELL.

MULTIREACH™-maskinen min blåser støv ut overalt. Hva skal jeg sjekke?

• Er støvbeholderen full?
o Hvis støvbeholderen er full, må du tømme den
o Hvis den er tom, må du sjekke at ikke filteret og filtersilen mangler og påse at de er montert riktig i filtersilen (filteret festes inne i filtersilen) (se bildene nedenfor)1. Filter og filtersil plassert riktig inn i støvbeholderen


1. Filter låst inn i filterskjermen
2. Filter ulåst og klart til å trekkes ut for rengjøring
3. Filtersil. Kan vaskes.
4. Filter utenfor filterskjermen. Kan vaskes.

• Mangler noen av filtrene? Hvis det er tilfelle, må du bestille nye filtre. Ikke bruk maskinen uten filter og filtersilen. Det kan skade motoren og gjøre at garantien blir ugyldig.
• Er filteret og filtersilen skitne?
o Hvis de er det, fjerner du støvbeholderen fra håndstøvsugeren. Trekk ut filtersilen som inneholder filteret, fra midten av støvbeholderen. Trekk ut det hvite filteret (du må løsne filteret fra låst posisjon og løfte det rett ut) og vask filterduken og filteret med varmt vann og mildt vaskemiddel. Påse at de er helt tørre, og at innsiden av beholderen tørkes av før du plasserer filtrene i den. (Se bildene nedenfor for å fjerne filteret fra skjermen.)1. Filter og filtersil plassert riktig inn i støvbeholderen1. Filter låst inn i filterskjermen
2. Filter ulåst og klart til å trekkes ut for rengjøring
3. Filtersil. Kan vaskes.
4. Filter utenfor filterskjermen. Kan vaskes.

• Tørk av innsiden av støvbeholderen før du skifter ut filtrene så filtrene tettes på en trygg måte.
• Er støvbeholderen festet på en sikker måte?
o Hvis den ikke er festet trygt, fjerner du støvbeholderen og monterer den på nytt. Du skal høre at den klikker på plass på håndstøvsugeren.
o Hvis enheten fortsatt blåser ut støv, må du kontakte BISSELL.

Børsten på MULTIREACH™-enheten roterer ikke. Hva skal jeg sjekke?

• Kontroller at børstestrømknappen er på. Hvis den ikke er på, roterer ikke børsten. Merk: Børstebryteren slås av hver gang maskinen slås av.
• Sjekk børsterullen for eventuelle blokkeringer.
o Hvis det finnes blokkeringer ...
 Denne enheten har en tilbakestillingsfunksjon for børsterullen – hvis store rester blir sittende fast, så slår børsterullen seg av.
 Hvis dette har skjedd, slår du av maskinen og fjerner blokkeringen.
 Vent i omtrent 15 sekunder for å la motoren kjøle seg ned før du slår maskinen på igjen. Nå skal børste fungerer korrekt igjen.
o Hvis det ikke er tegn til blokkeringer ...
 Børsterullen må kanskje rengjøres for rester. Slå maskinen av så børsten er vendt mot deg
 På bunnen ved foten av maskinen, på den høyre siden av foten, er det er låsefunksjon. Hvis den vises som låst, peker skyveknappen på «låst»-symbolet. Hvis du vil låse opp, flytter du pilen nedover mot «ulåst»-symbolet. (Se bildene nedenfor)1. LÅST 2. ULÅST

• Løft opp tappen og ta deretter børsten ut av foten og fjern eventuelle rester som sitter fast i børsten. (Se bildet nedenfor som viser tappen opp.)
o Merk: Det finnes ingen rem som må fjernes og kontrolleres.• Når børsterullen er fjernet, sjekker du endehettene på børsterullen og fothuset for eventuelle skader. Kontroller og fjern også oppsamling av rester på børsterullen mens den er fjernet.
• Sett børsten tilbake på plass og fest låsen ved å skyve låsepilene opp mot låsesymbolet. Den firkantede enden passer i den firkantede åpningen under låseklinken. Prøv og rotere børsten fritt for hånd. Hvis dette fungerer, setter du støvsugeren opp igjen, slår på strømmen og sjekker om børsten har begynt å rotere gjennom det gjennomsiktige børstevinduet.
• Hvis børsten ikke begynner å rotere, tar du av foten igjen, fjerner børsten og prøver en annen børste (hvis du har mer enn den ene som fulgte med maskinen). Hvis den børsten fungerer, er det den andre børste som må skiftes ut.
• Hvis børsten fortsatt ikke roterer og en annen børste heller ikke fungerer, må du kontakte BISSELL.

Håndtaket på MULTIREACH®-enhet vil ikke stå oppreist. Hvordan får jeg det til å stå oppreist?

Påse at maskinen står på et flatt underlag, og at den står rett opp før du forlater den og den står alene. Hvis støvsugeren stadig velter, må du kontakte BISSELL.

Hvor finner jeg modell- og serienummer på MULTIREACH™ Stick Vac?

Modell- og serienumrene står på baksiden av håndstøvsugeren.

Hvorfor velge litium-ionbatterier (1311- og 1312-seriene) fremfor NiMH (nikkel-metallhydrid) (batterier i 1313-serien) for MULTIREACH™?

• Sugeeffekten avtar ikke
o 1311-serien kjører i omtrent 40 minutter ved bruk av kun normal sugeeffekt, og i omtrent 28 minutter hvis du bruker maks. sugeeffekt.
o 1312-serien kjører i omtrent 30 minutter ved bruk av kun normal sugeeffekt, og i omtrent 20 minutter hvis du bruker maks. sugeeffekt.
o 1313-serien kjører i omtrent 15 minutter (det finnes ingen innstilling for sugeeffekt for denne maskinen).
• Lettere / mer kompakt
o Et NiMH-batteri har samme vekt og størrelse som et litium-ionbatteri.
• Lang oppbevaringstid
o NiMH-batterier kan miste 1–5 % av oppladet effekt hver dag. Litium-ionbatterier opprettholder vanligvis energieffekten til og med etter måneder med lagring.
• Lite vedlikehold / ikke noe batteriminne (minneeffekt)