• slider

  DAMP,
  DEN MEST NATURLIGE MÅTEN FOR RENGJØRING

  Klar til å rengjøre på så lite som 30 sekunder, rengjør hverdagssøl og fjerner 99,9% av alle bakterier. Gi din familie det rene hjemmet de fortjener.

Vac & Steam

Alt-i-ett, støvsuger og dampmopp

Spar tid. BISSELL Vac&Steam, alt-i-ett, støvsuger og dampmopp. Støvsug og vask hver for seg eller samtidig. De elektroniske knappene i håndtaket gjør det enkelt å bytte fra sug til damp eller bruke begge. Få jobben gjort uten bruk av sterke kjemikalier.

Readyin30seconds_NO
Cyclonicvacuumaction_NO
15minutespertank_NO
Steamcontrol_NO
2in1actionsavestime_NO
WetDryseparation_NO
Easilyremovemoppadtray_NO
HardFloorsSafe_NO

Brukervennlighet

Sett bort den skitne moppen og bøtten, og hopp over de sterke kjemikaliene. Rengjør og desinfiserer mens den oppvarmede dampen bryter ned smuss, skitt og bakterier og etterlater overflater virkelig skinnende rene. Dreper 99,9 % av alle bakterier rundt i hjemmet ved hjelp av bare vann.

Tørrtankteknologien holder rusk i støvbeholderen helt tørt og adskilt fra dampen til enhver tid. Den lettanvendelige tømmeknapp-funksjonen gjør tømming etter bruk, enkelt og lett.

To vakuumfiltre - skum og plissert kan både vaskes og fange fint støv og rusk, for så å tilføre ren luft ut i rommet. Innebygd vannfilter for å fjerne urenheter og kalk i vannet fra springen og dermed beskytte maskinen din.

Enkel å bruke med elektroniske knapper i håndtaket, som gjør det enkelt å bytte fra sug til damp eller begge deler samtidig. Teleskophåndtak kan skyves sammen, noe som er ideelt for oppbevaring i skap, når den ikke er i bruk.

Det er enkelt å fjerne moppebrettet, noe som gjør at du setter på eller fjerner mopper enklere enn noensinne. Legg duft til rengjøringen med de medfølgende duftskivene som passer inn i en unik lomme i mikrofibermoppene.

Tekniske spesifikasjoner

Gulvflate Laminerte harde gulv, ryer, områdetepper
Farge Hvit og rød
Watt/strøm 1600 W - Sug og damp
Støynivå 81 dBA
Damp-driftstid 15 minutter
Klar til bruk på 30 sekunder
Variable damp Ja
Varmetype Blinkende varmesystem
Damptrykk Blinkende varmeteknologi for å kutte ventetiden og gi deg høye damptemperaturer
Vanntankens kapasitet 0,4 l
Smussbeholderens kapasitet 0,95 l
Enkle avtakbare vanntanker Ingen
Dampfilter Ja
Vakuumfilter Ja - 2x vaskbart
Vakuumfilter-type Vaskbart skum- og plissert vakuumfilter
Teleskophåndtak Ja
Kontroller på håndtak Ja
Damp på kommando-utløser Ja
Moppeputer 2 x moppeputer (1 x delikat / 1 x skrubbepute)
Moppepute-komposisjon Hvit/Grå - polyester 65 %, polypropylen 14 %, polyamid 21 % Hvit- polyester 86 %, polypropylen 14 %
Duftskiver Ja - x 2
Slangelengde 7,6 m
Vekt 4,6 kg
Lett å fjerne puteplate Ja

Anbefalt for deg...

 • Vac & Steam duftskiver
 • Vakuum-filter - Vac & Steam
 • Vann-filter - Vac & Steam
 • Moppeputer - Vac & Steam
 • Sitrusduftende demineralisert vann
 • Spring Breeze-duftende demineralisert vann
Hvor du kan kjøpe »

Frequently Asked Questions

Kan jeg bruke Vac & Steam som dampapparat og støvsuger samtidig?

Denne maskinen kan brukes som støvsuger og dampapparat samtidig. Følg tabellen nedenfor for instruksjoner om innstillinger. Den kan også brukes bare som støvsuger, og bare som dampapparat. Denne maskinen har seks forskjellige innstillinger. Se en oversikt over hvordan du kan bruke maskinen i tabellen nedenfor:

Hvordan fjerner jeg filteret på Vac & Steam?

Hvis det er vanskelig å fjerne filteret, tar du ut slangen og bruker deretter «håndtakene» på filteret for å trekke det ut. Begynn å trekke den nedre slangen ut først, vri deretter den øvre slangen mot venstre til den kommer ut. Ta så tak i filteret på hver side og trekk rett ut. «Dummy»-filteret har et lite håndtak. Det hvite filteret har to håndtak, ett på hver side.

Hvordan vasker jeg moppeputene til Vac & Steam, modell 1132-serien?

Vask på et normalt program kun med mildt vaskemiddel for best mulig resultat. Ikke bruk blekemiddel da det kan føre til nedbrytning av puten. Vi anbefaler ikke bruk av tøymykner på mikrofiberputene.

Det har blitt hull i moppeputene til Symphony™ Vac & Steam. Hvorfor?

Hva slags type gulv har du rengjort? Gulv med ru overflate, f.eks. fliser, mur osv., sliter mer på puten enn glatte gulv som linoleumsbelegg. Hvis du rengjør gulv med rue overflater, vil du bruke flere puter enn hvis du rengjør glatte gulv. Vask moppeputene i vaskemaskinen med et mildt vaskemiddel. IKKE tilsett tøymykner eller blekemiddel. Det kan føre til at putene brytes ned raskere og føre til hull i putene.

Min Vac & Steam produserer ikke damp. Hva skal jeg sjekke?

IKKE BRUK EDDIK ELLER NOEN ANDRE OPPLØSNINGER ENN VANN ELLER DEMINERALISERT BISSELL-VANN MED DUFT TIL DAMPMOPP PÅ TANKEN.
1) Påse at det er vann i den riktige tanken. (Vanntanken, ikke støvbeholderen).
2) Påse at LED-lampen «Steam Ready» (dampklar) ikke blinker lenger (omtrent 30 sekunder). Vent til lampen lyser konstant og forsøk å dampe.3) Påse at LED-lampen for dampinnstillingen står på «HI» Hvis den ikke er tent, vil ikke maskinen dampe.4) Påse at du holder utløseren på håndtaket inne i opptil to minutter for at enheten skal klargjøres.
5) Påse at filteret** er plassert riktig. Fjern patronen. Undersøk for å kontrollere at den svarte pakningen fortsatt finnes på utsiden av én av de to portene på patronen. Det er en X-ventil inne i hullet som denne porten passer til. Trykk på denne for å påse at vannet strømmer (påse at maskinen ikke er tilstoppet). Bruk håndflaten til å skyve patronen bestemt på plass for å sikre at den sitter som den skal. Dette sikrer at pumpen ikke suger inn luft rundt pakningen.
**Ikke alle maskiner er utstyrt med vannfilter. Noen har et «dummy»-filter. Det er påkrevd med filter for denne maskinen, bare ikke et vannfilter – det er valgfritt.1. «Dummy»-filter
2. Vannfilter

Det skal ikke være noen åpning mellom filteret og maskinen når det er montert på riktig måte.1. Dette er FEIL. Det skal ikke være noen åpning her. Skal være i plan med maskinen.
2. Dette er RIKTIG. Filteret er i plan med maskinen, uten noen åpning.

6) Koble maskinen til igjen. Vent i 30 sekunder til LED-lampen «Steam Ready» (dampklar) slutter å blinke. Plasser «HI»-knapplampen til «HI»-LED-en. Hold håndtaksutløseren lukket i to minutter.
7) Har du montert et nytt filter? Hvis du har det, holder du utløseren nede i minst to minutter for å gi filteret mulighet til å fylles med vann. Deretter skal det begynne å dampe. Du kan også legge filteret i bløt i 10 til 15 minutter for at det skal mettes med vann.
8) Fjern foten fra maskinen, fjern fotbrettet og også puten, og rens ut av damptuppen på foten samt fotskuffen med en binders for å fjerne eventuelle blokkeringer.