• slider

  Damp,
  den mest naturlige måten for rengjøring

  Klar til å rengjøre på så lite som 30 sekunder, rengjør hverdagssøl og eliminer mange usynlige bakterier. Gi din familie det rene hjemmet de fortjener.

Lift-Off

Dampvasker med multifunksjoner

Med 2 i 1, får du en kraftig dampmopp for laminerte harde overflater og en bærbar, håndholdt dampvasker. Perfekt for kjøkken, bad og fuger.

Readyin30seconds_NO
Steamcontrol_NO

Brukervennlighet

Eliminerer 99,9 % av bakterier når den brukes som anvist.

Inkluderer flere tilbehør for å hjelpe deg å rengjøre mer effektivt med damp. Variabel dampkontroll lar deg styre damptrykket. Fyll dampmoppens vanntank enkelt ved vasken uten å bruke kopper eller trakter.

Lett å bruke under og rundt møbler og andre vanskelig tilgjengelige steder. 100 % kjemisk fri damprengjøring.

Kraftig 1500 W blinkende varmesystem gir kraftig oppvarmet damp og er klar til bruk på 30 sekunder. Manuell variabel dampkontroll lar deg kontrollere damptrykket som passer til ulike overflater i hjemmet. Med ”on demand” knappen kan du selv bestemme hvor og når du ønsker det.

Inkluderer to sirkulære skrubbebørster, fugebørste, vindusnal og 2 mopper for flate underlag.

Tekniske spesifikasjoner

Gulvflate Laminerte harde gulv, ryer, områdetepper
Farge Hvit og rød
Watt/strøm 1500 W
Damp-driftstid 20-25 minutter (avhengig av innstilling/bruk)
Klar til bruk på 30 sekunder
Variable damp Ja
Varmetype Blinkende varmesystem
Vanntankens kapasitet 0,57 l
Enkle avtakbare vanntanker Ja
Dampfilter Ja - utskiftbart
Teleskophåndtak Avtakbart for enkel oppbevaring
Damp på kommando-utløser Ja
Moppeputer 2 x moppeputer (1 x delikat / 1 x skrubbepute)
Moppepute-komposisjon Hvit, flat pute - 80 % polyester, 20 % polyamid Hvit/Grå - Polyester 58 %, polypropylen 42 %
Slangelengde 7,6 m
Vekt 4,2 kg
Easy-dreiefot Ja
Fottype Stor avlang utforming
Innebygd slange Ja - 1,5 m
Verktøy 2 x Cleaning Brush heads / 1 x Grout brush / 1 x Window Squeegee / 1 x Flat Surface Tool / 2 x Flat Surface pads

Anbefalt for deg...

 • Børster - Avløftbar dampmopp
 • Moppeputer - Avløftbar dampmopp
 • Vannfilter - Avløftbar dampmopp
 • Spring Breeze-duftende demineralisert vann
 • Sitrusduftende demineralisert vann
Hvor du kan kjøpe »

Frequently Asked Questions

Lift Off Steam Mop – bankelyd

Bankelyden er den vanlige lyden av pumpen som prøver å trekke vannet gjennom maskinen. Det vil skje ved første gangs bruk, hver gang enheten går tom for vann, og hvis den står ubrukt over en lengre periode slik at vannet fordamper eller hvis du bruker et nytt filter. Hvis det er første gang du bruker maskinen, holder du utløseren nede til lyden stopper, i opp til 1 ½ minutt. Hvis det IKKE er første gang du bruker maskinen, så går ikke vannet gjennom systemet. Sørg for at det er nok vann på tanken, og at filteret er plassert riktig uten mellomrom. Hvis enheten har stått ubrukt i en lengre periode, holder du utløseren nede i 30 sekunder da dette bør løse problemet.

Lift Off Steam Mop – lekkasje mellom filteret og maskinen

1) Sjekk filteret for å påse at det er skjøvet riktig på plass i enheten.
2) Sjekk koblingen på filteret. Hvis den har brukket inne i mottakeren, kan du forsøke å fjerne den ødelagte delen fra mottakeren ved å bruke en liten skrutrekker. MERK: KOBLE FRA MASKINEN FØR DU FORSØKER Å FJERNE DEN BRUKNE KOBLINGEN. Filteret er ikke en del som dekkes av garantien. Hvis du ikke kan fjerne denne, må du kontakte BISSELL.
3) Se etter sprekker eller skader på filteret. Skift ut filteret hvis det er nødvendig.
4) Påse at gummiringen er på plass. Hvis den mangler, må du bestille et nytt filter.
5) Hvis gummiringen er på plass, må du sjekke om den er deformert. Hvis du bruker noe i tillegg til vann på tanken, fører dette til at gummiringen blir deformert Eddik fører til deformering. Andre oppløsninger kan føre til nedbrytning av gummiringen og/eller andre deler av maskinen. I henhold til håndboken skal du KUN ha vann på tanken.
Hvis du stadig opplever problemer med maskinen din, må du ta kontakt med BISSELL.

Lift Off Steam Mop – lekkasje mellom tanken og filteret

Hvis vannet lekker, må du sikre at det ikke kommer fra bunnen av filteret.
1) Påse at filteret er på plass.
2) Sjekk tanken og innlegget i lokket for skader eller feilmontering. Lokket på denne modellen må sitte stramt på.
3) Kontroller tanken og filteret for å sikre at de er skjøvet trygt på enheten uten mellomrom.
4) Se etter sprekker eller skader på filteret.

Lift Off Steam Mop – ingen effekt

1) Kontroller hele lengden av strømledningen for skader. Hvis ledningen er skadet, må du kontakte BISSELL.
2) Påse at enheten er koblet til et strømuttak som fungerer.
3) Påse at enheten har hatt nok tid til å varme seg opp før du prøver å bruke dampmoppen.

Hvis du stadig opplever problemer med maskinen din, må du ta kontakt med BISSELL.

Lift Off Steam Mop – ingen damp

IKKE BRUK EDIKK ELLER ANDRE OPPLØSNINGER ENN VANN PÅ TANKEN.

Kontroller følgende:
1) Er det motstand i utløseren?
Hvis IKKE – håndtaket er feilmontert. Koble strømledningen fra strømuttaket og sett på håndtaket på nytt. Koble fra enheten og monter håndtaket på nytt
Hvis JA, kontroller filteret …
a) Fjern filteret.
b) Kontroller for å se om det er sprekker i filteret på siden eller på toppen. Kontroller hele filteret og undersøk de støpte plastlinjene for sprekker. De kan være vanskelige å se, så undersøk filteret på et sted som er godt belyst. Hvis det finnes sprekker i filteret, må det skiftes ut.

2) Kontroller fargen på filterfibrene – de skal være grønne. Hvis filterfibrene har blitt blå, er det på tide å skifte ut filteret. Hvis du vil maksimere ytelsen til filteret, kan du bruke destillert vann.

3) Kontroller filteret for å påse at det er plassert riktig, og at koblingen er intakt. Det kan være at filteret må skyves inn til det ikke lenger finnes noen åpning mellom bunnen av filteret og maskinen.

4) Påse at tanken er full av romtemperert vann, og at lokket er satt på på riktig måte. Lokket på denne modellen må sitte stramt på. Kontroller lokket over en vask. Hvis det ikke slipper ut vann, kan det hende at det må skiftes ut.

5) Kontroller at enheten er klar ved å se om Ready-lampen lyser. Det kan ta opp til ett minutt før forvarmeren er ferdig oppvarmet.
Hvis Ready-lampen ikke lyser …
Påse at strømledningen er koblet til et strømuttak som fungerer. Hvis Ready-lampen ikke tennes etter et minutt og/eller enheten ikke varmes opp, må du ta kontakt med BISSELL.

Hvis den blå Ready-lampen lyser:
a) Trykk ned utløseren – første gang kan det ta opp til to minutter å få i gang dampfunksjonen.
b) Se etter damp når tanken og filteret er fjernet fra enheten ved å helle en liten mengde kaldt vann ned i hullet der filteret kobles til enheten og trykke ned utløseren i opp til to minutter. Påse at foten er koblet til basen før du ser etter damp.

Hvis det IKKE dannes damp når du heller vann ned i filterhullet, må du fjerne moppehodet og se etter damp ved spraytuppen ved å fjerne den ene skruen som finnes på basen av enheten. Før du fortsetter, påse at foten er koblet til basen etter at moppehodet er fjernet.
Hvis det IKKE dannes damp når moppehodet fjernes, må du koble fra og rengjøre spraytuppen med en binders, og påse at du fjerner foten før du rengjør spraytuppen. Hvis det fortsatt ikke dannes damp, må du kontakte BISSELL.

Hvis JA, det dannes damp når moppehodet fjernes, kan det hende at moppehodet er tilstoppet. Hell hvit eddik gjennom toppen av moppehodet for å fjerne tilstoppingen.
Hvis JA, det dannes damp når du heller vann ned i filterhullet, må du se etter vann i filteret. Når filteret er nytt, kan det ta et par minutter for enheten å pumpe vann gjennom det. Det kan komme en høy lyd fra enheten mens den gjør dette, men dette skal snart avta. Filteret kan legges i bløt i kaldt vann i 10 til 15 minutter for å gjennomtrekkes med vann.

Kontroller at det er motstand i utløseren. Hvis det ikke er motstand der, fjerner du det øvre håndtaket og fester det på nytt. Påse at håndtaket er strammet helt til for å låse det på plass. Hvis det fortsatt ikke er motstand der, må håndtaket skiftes ut.

6) Er foten montert riktig på enheten? Du skal høre at den klikker på plass.

7) Fjern foten, og påse at slangen på foten er låst på plass på riktig måte. Hvis slangen ikke er festet riktig i basen, sikrer du slangen og plasserer deretter foten tilbake på basen.

Hvis du fortsatt ikke får dampfunksjonen i gang, må du kontakte BISSELL.

Lift Off Steam Mop – damp kommer ut av sideventilen

1) Dette hullet er en trykkavlastingsventil. Ventilen er utformet for å slippe ut damp hvis noe blokkerer dampens bane inni enheten. *ADVARSEL: Dette området kan være varmt*

2) Se etter tilstoppinger på spraytuppen når moppehodet er fjernet ved å fjerne den ene skruen som finnes på basen til enheten. *ADVARSEL: Spraytuppen kan være varm*
Bruk en binders til å fjerne tilstoppinger fra spraytuppen. Påse at foten er fjernet før disse trinnene utføres.

3) Kontroller filteret. Filteret må kanskje skiftes ut. Hvis filteret er blått, må det skiftes ut.

Hvis du stadig opplever problemer med maskinen din, må du ta kontakt med BISSELL.