• slide 1

  DAMP,
  DEN MEST NATURLIGE MÅTEN FOR RENGJØRING

  Klar til å rengjøre på så lite som 30 sekunder, rengjør hverdagssøl og fjerner 99,9% av alle bakterier. Gi din familie det rene hjemmet de fortjener.

Powerfresh

Rengjør inntørkede, klissete flekker med mindre innsats og tid

Gi laminerte og flislagte gulv et skinnende rent og desinfisert resultat. Den innebygde, vippbare Easy Scrubber, fjerner vanskelige flekker. Nå er det enkelt å få rene og desinfiserte gulv, bare ved bruk av damp.

Readyin30seconds_NO
15minutespertank_NO
Steamcontrol_NO

Brukervennlighet

Elektronisk regulerbar dampkontroll for å automatisk kontrollere dampmengden.”On demand” funksjonen gir deg umiddelbart damp etter behov.

Avtakbar vanntank gir enklere fylling i springen, samt innebygd filtrering for å fjerne urenheter fra alt springvann.

Polér gulvet mens du fjerner klissete, inntørkede flekker med den innebygde skurebørsten.

Legg duft til rengjøringen med medfølgende Spring Breeze-duftskiver, som passer inn i lommen i mikrofibermoppene.

Stort og svært fleksibelt, moppehode for raskere rengjøring av større gulvflater.

Tekniske spesifikasjoner

Gulvflate Laminerte harde gulv, ryer, områdetepper
Farge Hvit og rød
Watt/strøm 1600 W
Damp-driftstid 12 minutter
Klar til bruk på 30 sekunder
Variable damp Ja - elektronisk panel på fronten av enheten
Varmetype Blinkende varmesystem
Vanntankens kapasitet 0,33 l
Enkle avtakbare vanntanker Ja
Dampfilter Ja - utskiftbart
Damp på kommando-utløser Ja
Moppeputer 2 x moppeputer (1 x delikat / 1 x skrubbepute)
Moppepute-komposisjon Hvit/Grå - polyester 65 %, polypropylen 14 %, polyamid 21 % Hvit- polyester 86 %, polypropylen 14 %
Duftskiver Ja - x 2
Slangelengde 7,0 m
Vekt 2,9 kg
Easy-dreiefot Ja
Fottype Ekstra stor avlang utforming
Teppeglider Ja

Anbefalt for deg...

 • Reserve vannfilter – Power Fresh
 • Sitrusduftende demineralisert vann
 • Spring Breeze-duftende demineralisert vann
 • Moppeputer og duftskiver – Power Fresh
 • Duftskiver – Power Fresh
Hvor du kan kjøpe »

Frequently Asked Questions

Hvordan slår jeg PowerFresh® Steam Mop på eller av?

Den nye dampmoppen din har ikke noen av-/på-knapp. Moppen slås på når den kobles til strømuttaket og fortsetter å gå til støpselet trekkes ut. Bruk dampnivåknappen til å velge dampnivået som du ønsker å bruke. Indikatorlampen «Steam Level» (dampnivå) blinker blått når du slår på maskinen, og lyser konstant blått når moppen er klar til å dampe.

Gulvene mine er stripete etter at jeg brukte PowerFresh® Steam Mop på dem.

Hvis du lar maskinene henge igjen i et sekund eller to for lenge, kan det etterlate en melkeaktig flekk eller føre til striper på voksede gulv. Dette kan fjernes med eddik og vann.
1) Sørg alltid for at du feier eller støvsuger gulvet nøye før du bruker moppen. Det er nødvendig for å fjerne eventuelt løst smuss.
2) Sjekk hvilken gulvtype du har. PowerFresh® Steam Mop passer til bruk på fliser, vinyl, linoleum, marmor, stein og lakkerte tregulv. Moppen skal ikke brukes på ubehandlede tregulv.
3) Har du noen gang hatt noe annet enn vann på vanntanken? Vann er det eneste som skal fylles på i vanntanken. Alt annet, f.eks. eddik, kan føre til striping, men kan også føre til permanente skader på moppen.
4) Hvis du noen gang har fylt noe annet enn vann på tanken, kan du prøve å bruke et fuktig håndkle til å fjerne stripene.
5) Ta så en titt på mikrofiberputen. Hvis det er noe på den som ser uvanlig ut, kommer dette mest sannsynlig fra gulvet.
6) Hvis du kan fjerne stripene med et håndkle eller mikrofiberputen er innsatt med noe uvanlig, er det sannsynlig at stripene forårsakes av poleringsmiddel eller voks. Bruk av moppen på voksede gulv kan redusere glansen i gulvet.
7) Hvis du ikke vokser eller polerer gulvene dine, bør du sjekke vedlikeholdsinstruksjonene fra produsenten av gulvet.
8) Hvis du kan fjerne stripene, vasker du putene med et mildt vaskemiddel i vaskemaskinen. Ikke tilsett tøymykner eller blekemiddel.

PowerFresh® Steam Mop er varm å ta på

Vær forsiktig! Moppen blir varm når den har vært i bruk i noen minutter, særlig på basen og andre områder nederst på maskinen (håndtaket påvirkes ikke). Det er plassert et varselmerke på baksiden av moppen som en påminnelse.

PowerFresh® Steam Mop lekker. Hva skal jeg gjøre?

1) Sjekk vanntanken først, og kontroller at den et skjøvet godt inn i moppen.

2) Sjekk deretter lokket, og kontroller at det ikke er sprukket.

3) Sjekk at gummipakningen på tuppen av lokket fortsatt er festet til lokket. Bruker du noe i tillegg til vann på tanken? Eddik fører til deformering av pakningen. Andre oppløsninger kan føre til nedbrytning av pakningen og/eller andre deler av maskinen. Sørg for at du bare fyller vann på tanken. Ikke bruk eddik eller noen andre oppløsninger enn vann på tanken.

4) Kontroller at X-ventilen (som finnes inne i åpningen på lokket) fungerer på riktig måte. Trykk opp på ventilen over vasken for å sikre at vannet slipper ut av tanken. Hvis det er et problem, må lokket skiftes ut.