Om BISSELL

Eksperter på husrengjøring

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner.

Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner. Dette gir BISSELL grunnlaget for å utvikle oppfinnsomme hjemmerenholdsløsninger, og levere sanne innovasjoner som er inspirert av virkelige liv. 

BISSELLs medarbeidere er opptatt av å gi førsteklasses service, fordi våre fagfolk er lidenskapelig i å være det beste for deg.

Det er tradisjon, innovasjon og lidenskap. Dette er vår fortid, nåtid og fremtid.

Vi er eksperter på hjemmerenhold!

Vår historie

En historie med god butikk siden 1876


I 1876, Melville R. Bissell og hans kone, Anna, eide en liten servisebutikk i Michigan. Mens de rengjorde etter dagens arbeid, ble Anna ofte frustrert over sagflis inntullet i teppet. De små, sta partiklene klamret seg til teppet, og det å prøve å feie dem opp var et tidkrevende problem. Anna presenterte problemet til Melville, hennes mekanisk anlagte mann. Melville stod for designet og konstruerte en teppefeier som han håpet ville løse problemet en gang for alle. Som mange velmenende mennesker som planlegger å ha en avslappende lørdag, hadde vi ikke planlagt å rengjøre det—det bare skjedde. I 1876, Melville R. Bissell og hans kone, Anna, eide en liten servisebutikk i Michigan. Ettersom de stadig måtte rengjøre sagflis fra butikkens teppe (du er kjent med følelsen?), fant Melville opp en unik teppefeier og patenterte den. Når kunder og venner begynte å spørre hvor de kunne kjøpe teppefeieren, ble en ny bedrift født. Hans geniale teppefeierdesign var en suksess, og omtalen av Melville Bissells teppefeier spredte seg raskt. Folk begynte snart å spørre hvor de kunne kjøpe teppefeieren for seg selv. BISSELLs teppefeier ble patentert i 1876, og i 1883 ble den første BISSELL-fabrikken bygget i Grand Rapids, Michigan. Etter Melville Bissells altfor tidlige død i 1889, steppet Anna Bissell inn og tok god kontroll over selskapet, og hun ble USAs første kvinnelige CEO.

Rent, møt Easy
Hun aggressivt forsvarte selskapets patenter og markedsførte med hell i hele Nord-Amerika og Europa. Faktisk, på slutten av 1890-tallet, fikk BISSELL sin største fan i Queen Victoria, som insisterte på at hennes palass skulle "Bisselleres" hver uke!

Rent blir selv enda dypere
Ettersom livsstiler endres, utvidet selskapet utover teppefeieren og introduserte flere produkter som hjalp folk med å rengjøre bedre samtidig som de sparte tid. I 1950, fant BISSELL opp en ny flerbruksformel og -sjampo som reduserte tiden involvert og slitet med tepperens. For å imøtekomme veksten av mindre boarealer, introduserte BISSELL praktiske, lette rengjøringsmidler som folk kan bruke raskt og lagre enkelt. Og BISSELL gjorde dyprengjøring (en gang det eksklusive domenet av kommersielle leverandører) tilgjengelig for alle med sin introduksjon til forbrukermarkedet av dagens teppedyprengjøringsmidler som har en innebygd varmefunksjon for å optimalisere ytelsen.

Ting blir litt hårete
På begynnelsen av 2000-tallet, oppdaget vi at alle her på BISSELL deler en forkjærlighet for dyr (72 % av oss er kjæledyreiere!). Men for alle de fantastiske tingene vi elsker med våre firbente venner, de er ikke så oppmerksomme for et ryddig hjem. Når vi fant ut at dette var avskrekkende for mange som tenkte på å adoptere kjæledyr, visste vi at vi måtte gjøre noe. I 2001 begynte vi adopsjonsinnsatsen i samarbeid med Petfinder.com, og i 2005 lanserte vi vårt første produkt designet spesielt for å rengjøre etter kjæledyr. Under ledelse av Cathy Bissell (forelder til tre svarte labradorer), fortsatte vi å støtte kjæledyrsamfunnet gjennom bidrag til amerikanske veldedige organisasjoner for kjæledyr. Og i 2011 grunnla hun BISSELL Pet Foundation, en pro-bono organisasjon som talsmenn for tapte, mishandlede, neglisjerte og forlatte kjæledyr ved å skaffe midler gjennom salg av BISSELL kjæledyrprodukter. Siden begynnelsen har BISSELL Pet Foundation vært i stand til å tildele mer enn $ 500.000 til over 375 organisasjoner i 43 stater. Vårt mål er å samle inn $ 250.000 årlig gjennom salg av kjæledyrprodukter for å støtte det livreddende arbeidet til stiftelsen. Vi er svært opptatt av å hjelpe kjæledyr med å finne boliger og til å vise BISSELL-kunder at, med de rette rengjøringsverktøy, kjæledyreierskap kan være fult av glede og vennskap, snarere enn hårballer og "overraskelser".

Nå hjemmet til dypere rent
Den dag i dag, er BISSELL fortsatt familieeid og lidenskapelig om å hjelpe deg effektivt og enkelt rengjøre hjemmet ditt slik at du kan sette ned støvsugeren, nyte livet og komme hjem til et dypere rent. Alt i alt, uansett om ditt søl er barnemat eller rødvin, gjørme eller sjokolade, kattehår eller kjæledyrulykke, er vi her for å hjelpe deg omfavne alt dette sølet, fjerne det i en fei, og komme videre med det mest meningsfulle aspektet ved hjemmet ditt—bo i det.