Dampvaskere

  Sikkert og effektivt til dine gulve
  Let at rense og rengøre hårde gulve uden brug af skrappe kemikalier. Ingen spande og spildt vand, fyld kun vand til damprenseren og du er klar. Giv din familie det rene hjem, de fortjener.

  Håndstøvsugere

  Trådløst gjør det enklere
  Ta alt du hater om støvsuging og få det til å forsvinne. En kraftig rengjøringsmaskin er nå tilgjengelig i en lett, batteridrevet støvsuger; rørstøvsugere vil gjøre din daglige rengjøring til rutine og mye enklere, og gir deg den kraften du trenger i en kompakt og lett design.

  Feiemaskiner

  BISSELLS ARV
  Helt siden Anna og Melville Bissell patenterte feiemaskinen i 1876, har den vært standard for enkel rengjøring. Enten oppladbar eller manuell, våre feiemaskiner fungerer på en rekke overflater, så de er ideelle for daglig bruk. Kast ut din kost og feiebrett og gå over til en enklere rengjøring av hjemmet.

  våte Cleaners

  A Great Clean! Alt-i-ett Multisurface Cleaner! Crosswave ™ er den 3-i-1 multisurface rens laget for travle liv. Spør en ekspert, og de vil gi det samme svaret: "Først vakuum gulv før du vasker den!" Crosswave ™ gjør alle de tre trinnene på samme tid, og det passer for alle forseglet gulv og området tepper i hjemmet ditt!

  Spot Cleaners

  Tilbehør

  Hos BISSELL er vårt mål å gi deg alle verktøyene og tilbehøret du trenger for å sette i gang og rengjøre hjemmet ditt, effektivt og med selvtillit! Enten du prøver å finne ut den beste måten å takle hverdagslig skitt og flekker på, eller står overfor rengjørings-/
  generelle organisatoriske spørsmål, er vi her for å hjelpe!